نی‌ نی سایت

مرغ و گوجه: یک غذای ساده، بی نهایت خوشمزه و محبوب! (تجربیات نی نی سایت)

مرغ و گوجه یکی از غذاهای کلاسیک و پرطرفدار ایرانی است که به سادگی تهیه می شود و طعم فوق العاده ای دارد. از آنجا که این غذا در خانه های بسیاری پخته می شود، در نی نی سایت هم بحث های زیادی پیرامون آن شکل گرفته است. در این پست، خلاصه ای از تجربیات مادران در نی نی سایت در مورد این غذای خوشمزه را گردآوری کرده ایم:

این موارد صرفا خلاصه ای از نظرات کاربران هستند و لزوما بهترین روش های پخت نیستند. امتحان کنید و بهترین روش را برای خودتان پیدا کنید!

  • پوست گوجه را بگیرید:

    بسیاری معتقدند گرفتن پوست گوجه باعث می شود سس مرغ و گوجه یکدست تر و خوشمزه تر شود.
  • مرغ را تفت دهید:

    قبل از اضافه کردن گوجه، تکه های مرغ را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
  • از رب گوجه فرنگی استفاده کنید:

    برای رنگ و طعم بهتر، مقداری رب گوجه فرنگی به سس اضافه کنید.
  • ادویه های مناسب:

    نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و پاپریکا از ادویه های پیشنهادی برای مرغ و گوجه هستند.
  • آب کم بریزید:

    برای داشتن سس غلیظ، مقدار آب کمی به غذا اضافه کنید.
  • از گوجه فرنگی های رسیده استفاده کنید:

    گوجه فرنگی های رسیده طعم بهتری به غذا می دهند.
  • زمان پخت کافی:

    اجازه دهید مرغ و گوجه به خوبی بپزند تا مرغ نرم شود و طعم ها به خورد هم بروند.
  • اضافه کردن فلفل دلمه ای:

    برای طعم و عطر بیشتر، می‌توانید کمی فلفل دلمه ای خرد شده به غذا اضافه کنید.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • بهره‌گیری از پیاز:

    پیاز نگینی خرد شده را تفت دهید و سپس گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
  • طعم دهنده های طبیعی:

    اضافه کردن سبزیجات معطر مانند جعفری و گشنیز خرد شده، طعم غذا را فوق العاده می کند.
  • روش رژیمی:

    برای کاهش کالری، مرغ را آب پز کنید و سپس با گوجه فرنگی پوره شده بپزید.
  • مزه دار کردن مرغ با آبلیمو:

    قبل از پخت، مرغ را با آبلیمو و ادویه مزه دار کنید.
  • پخت در فر:

    مرغ و گوجه را در ظرف مناسب فر بچینید و در فر بپزید.
  • اضافه کردن سیب زمینی:

    تکه های سیب زمینی را همراه با مرغ و گوجه بپزید.
  • بهره‌گیری از گوجه گیلاسی:

    طعم شیرین تری به غذا می دهد.
  • پخت با پوره گوجه:

    برای داشتن سس یکدست تر، به جای گوجه فرنگی خرد شده از پوره گوجه استفاده کنید.
  • کمی شکر برای تعدیل طعم:

    اگر گوجه فرنگی ها ترش هستند، کمی شکر به غذا اضافه کنید.
  • بهره‌گیری از زعفران:

    اضافه کردن زعفران، عطر و طعم بی نظیری به مرغ و گوجه می دهد.
  • پخت با حرارت ملایم:

    اجازه دهید غذا با حرارت ملایم بپزد تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.
  • اضافه کردن آلو بخارا:

    برای طعم ملس، چند عدد آلو بخارا به غذا اضافه کنید.
  • سرو با نان یا برنج:

    مرغ و گوجه را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید.

نوش جان!





مرغ و گوجه: تجربیات نی نی سایتی‌ها

مرغ و گوجه: طعم نوستالژیک با چاشنی تجربه!

خورشت مرغ و گوجه به سبک مامان بزرگ

نی نی سایتی‌ها معتقدند راز یه خورشت مرغ و گوجه خوشمزه، بهره‌گیری از گوجه‌های رسیده و محلیه. یه نی نی سایتی میگفت مادرش همیشه یه قاشق رب انار هم اضافه می‌کنه، ملس میشه!یکی دیگه نوشته بود برای غلیظ‌تر شدن سس، یه کم آرد تفت داده شده اضافه میکنه. یه کاربر دیگه گفته بود مرغ رو قبل از پختن با گوجه، یه کم تفت بدید طعمش عالی میشه. یه خانم خونه دار توصیه کرده بود از ادویه کاری و زردچوبه به مقدار مناسب استفاده کنید تا رنگ و طعم خورشت عالی بشه. یه مادر جوان نوشته بود با اضافه کردن یه سیب زمینی نگینی سرخ شده به خورشت، بچه هاش خیلی بیشتر دوست دارن. یه کدبانو میگفت راز خوشمزگی خورشتش، پیاز داغ فراوونه!

مرغ و گوجه رژیمی: هم خوشمزه، هم سالم

خیلی‌ها دنبال دستور پخت‌های سالم‌ترن. یه نی نی سایتی نوشته بود مرغ رو آبپز میکنه و بعد با گوجه پوره شده و ادویه‌ها میذاره بپزه. یه کاربر دیگه پیشنهاد داده بود مرغ رو توی فر بپزید و بعد با سس گوجه مخلوط کنید. یه نی نی سایتی دیگه نوشته بود روغن زیتون به جای روغن معمولی استفاده کنید. یه خانم نوشته بود به جای رب گوجه از گوجه تازه استفاده می کنه و طعمش رو خیلی بیشتر دوست داره. یه کاربر دیگه نوشته بود برای کم کردن کالری، پوست مرغ رو قبل از پختن جدا میکنه. یه مادر سالم خوار نوشته بود برای رژیمی تر شدن خورشت، به جای سیب زمینی از کدو سبز استفاده می کنه.

مرغ و گوجه با طعم های جدید و متفاوت

بعضی‌ها دنبال تنوع توی طعم‌ها هستن. یه نی نی سایتی نوشته بود با اضافه کردن یه کم فلفل دلمه ای رنگی، خورشتش خیلی خوشگل میشه. یه کاربر دیگه پیشنهاد داده بود یه قاشق شکر به خورشت اضافه کنید تا طعم ملس پیدا کنه. یه نی نی سایتی نوشته بود با اضافه کردن کمی پودر سیر، طعم خورشتش عالی میشه. یه خانم خونه دار نوشته بود با اضافه کردن کمی آبلیمو، طعم خورشت رو ترش و تازه می کنه. یه کدبانو گفته بود با اضافه کردن کمی زنجبیل رنده شده، طعم خاصی به خورشتش میده. یه کاربر دیگه نوشته بود برای عطر و طعم بهتر، از سبزیجات معطر مثل گشنیز و جعفری خرد شده استفاده میکنه. یه مادر خلاق نوشته بود با اضافه کردن یه کم زعفرون به خورشت، رنگ و عطرش فوق العاده میشه.

نمایش بیشتر

‫2 دیدگاه ها

  1. در روشی که برای مرغ و گوجه با گوجه های محلی و رب انار استفاده شده، طعم ملسی ایجاد می شود که یادآور طعم های اصیل ایرانی است. ترکیب این دو ماده علاوه بر ایجاد تعادل در طعم، مقداری ترشی طبیعی به غذا می دهد. در یک نمونه مشابه با افزودن کمی زنجبیل رنده شده، عطر و طعمی خاص به این ترکیب اضافه شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت.

    حذف پوست گوجه و استفاده از پوره گوجه فرنگی باعث یکدستی بیشتر بافت سس می شود. در دفعاتی که از گوجه گیلاسی استفاده شده، شیرینی طبیعی آن به حدی بوده که نیازی به افزودن شکر حس نشده. پخت با حرارت ملایم و زمان کافی نیز باعث شده تا طعم مواد کاملا به خورد مرغ برود و بافتی نرم داشته باشد.

    یکی از روش های جالب توجه، استفاده از آرد تفت داده برای غلیظ کردن سس است که نسبت به روش های معمول نتیجه بهتری دارد. در نمونه ای که مرغ به صورت آبپز شده با گوجه ترکیب شد، دریافتیم که این روش برای کسانی که به دنبال غذایی سبک هستند مناسب است. مطالب سایت شما در مورد غذاهای ایرانی بسیار جامع و دقیق است و نکات ارزشمندی را پوشش می دهد.

  2. مرغ و گوجه ای که دیروز درست کردم رو با سیب زمینی سرخ کرده سرو کردم ولی یه اشتباه کردم که نباید مرغ رو زیاد تفت می دادم چون خشک شد 🤦🏽‍♀️ دفعه بعد حتما با حرارت ملایم تر می پزم تا آبش بیشتر بمونه. تو پخت این غذا همیشه یه ذره شکر لازمه اگه گوجه ها ترش باشن ولی من یه بار زیادی شکر زدم شه شد شیرین 😅 یه چیز دیگه هم که فهمیدم اینه اگه گوجه رو با پوست بپزیم سسش یه کم حالت دانه دانه میشه برای همین بهتره پوست بگیریم مگر این که دوست داشته باشیم همین جوری باشه.

    یه نکته دیگه هم که یاد گرفتم اینه اگه مرغ رو قبل از پختن با آبلیمو و زردچوبه مزه دار کنم طعمش خیلی بهتر میشه. تو یه تجربه بد هم دیدم که پاپریکا اگه زیاد بریزیم رنگ غذا رو خیلی تیره میکنه برای همین بهتره کم بریزیم مخصوصا اگه رب گوجه هم استفاده کنیم چون رنگ رب خودش کافیه.

    یه وقتایی هم که عجله دارم مرغ رو با گوجه تو قابلمه میریزم و میذارم بپزه اما همیشه یادم میره که اول پیاز رو تفت بدم 🥲 برای همین دفعه بعد حتما اول پیاز رو تفت میدم بعد مرغ رو اضافه می کنم.

پاسخ دادن به Karen لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا